Mei vakantie 2010

01 02

Mei vakantie 2010, Jurrien en Gaby gaan na 18 jaar voor het eerst weer met z’n twee op vakantie. Nou ja met z’n twee is ook weer niet helemaal waar, Bryan en Strom zijn ook mee.. Een midweek naar de kop van Twente. We waren te gast bij het THEEHUIS DENNENOORD in Nutter, nergens een bordje NUTTER gezien trouwens.

Het huisje waar we in zaten heeft de naam Koolmees, een op en top huisje met alles erop en eraan. In de badkamer zat zowaar een echo, zo groot. De vaatwasser vonden we een beetje overkill in een huisje voor twee. Maar we hebben het thuis ook niet…
De keuken is perfect in het Theehuis, we hebben er heerlijk gegeten.

0305

04 06 Twente, wandel- en fietsgebied bij uitstek. Prachtige natuur en helaas geen losloop gebied. Na het zien van drie retrievers begrijpelijk, jammer dat bazen hun honden niet opvoeden. Die twee van ons komen niet meer dan 50 cm van het pad af, we hebben dus af en toe even de riem “vergeten”. Overal veel kunst te bewonderen, vooral het kunststuk hiernaast is een top item…

IMG_8327 IMG_8353 IMG_8342

Woensdag zijn we naar een dierentuin in Nordhorn Duitsland geweest, viervoeters aangelijnd toegestaan uiteraard. Een niet al te grote dierentuin waar men druk bezig is om de boel op te knappen.

En natuurlijk de prachtige natuur, we hebben vele wandelingen gemaakt in de bossen en over de hei. Gaby keek wel af en toe zoekend naar de grond, bang voor slangen :-).
IMG_8451 IMG_8453 Een paar fijne dagen, lekker eten, zelf niet koken, veel wandelen. Het had iets warmer mogen zijn, we hebben nu nog teveel binnen gezeten naar onze smaak. Begin mei mogen we echter niet klagen over de temperatuur.

IMG_8452 KLIK HIER voor meer foto’s