Braamstruik 1967-1968

Braamstruik 1967-1968

De kleuterschool bestond nog in 1967-1968, voor de jongeren onder ons. De kleuterschool was er speciaal voor 4/5 jarigen (wat nu groep 1 en 2 is) De Braamstruik was mijn kleuterschool, aan het einde van straat waar ik woonde. Via mijn oudste zus krijg ik ineens een foto binnen van de schoolbank, iemand heeft het erop gezet. Een prachtige foto met allemaal kleuters en o.a. juf Meijer (als ik mij niet vergis). Maar al die koppies, een enkele herken ik wel. Maar namen, tjonge, wie helpt mij om dit in te vullen. Mocht je jezelf of iemand anders herkennen mail dan naar braamstruik@devries4u.nl Graag met de vermelding rij 1,2,3 of 4 (rij 1 is vooraan) en het hoeveelste koppie vanaf links. Ik kan ook namen verkeerd ingevuld hebben en ook dat hoor ik graag.

Rij – 4: ? ,? , Marjan Roffel, Ingeborg ten Have, Carolien Tienkamp, Grietinus Alberts, Gineke de Boer, ? , Eppie van der Wal en Dorien Oortwijn.

Rij – 3: Andre Minses, Remco Paalman, Janny Sessink, Ed Timmerman, Johnny Schaadenberg, Irma Zuiderveld, Anita Pietjouw, Bob Bianci, Rob Huyser, Fienie Turksema en Gerke Brouwer.

Rij – 2: Robert van Dort, ? ,Marianne Bareveld ,Ingrid Tiesinga, Mirjam Kuiper, Juf Meier, Kina Boerema, ?, Hester oosterhof en ?

Rij – 1: Ageeht Nieuwzwaag, Jantje Postma, Bertha Middel, Boukje van der Zwaag ,? , Karin Tjemmes, Wim de Valk, Jurrien de Vries en ?