DeVries4U achter de schapen.

Al een paar keer een specht gehoord in het bos en al tweemaal ook daadwerkelijk gezien, zondagmorgen prachtig weer. Hond mee, fototoestel mee en om de vreugde compleet te maken een tennisbal. In het bos druk met Bryan aan het gooien maar GEEN specht te horen. Langzaam dwalen we richting de De Scheperij , Border Collie Trainingscentrum Noord Nederland Collie. Zodra we de boslaan op lopen zien we het al, schapen drijven. Bryan heeft nog altijd alleen maar oog voor de gele tennisbal. Michel had ons echter al gespot want ik stond lekker in het zonnetje te kijken. Bryan zeer verschrikt, wat komt daar nu uit de sloot.
Even een babbeltje gemaakt is daar ineens de vraag “Wil je het eens proberen”. Slik onze 9 maanden oude pup al achter de schapen? Nou toch maar ff kijken, na enkele lastige stamboom en fokkers vragen te hebben beantwoord, Bryan heeft papieren maar de details zitten me niet dagelijks in het hoofd ;-), mocht hij los.

Geweldig, hij toonde direct werklus en begon na een paar maal de andere hond in de gaten te houden. En tijdens het schapen drijven hoorde ik de specht in de verte, en ook die staat op de plaat. Rest mij nog De Scheperij te bedanken en ook de dame die de foto’s heeft gemaakt