Internet Explorer en de Bill boys.

# 6-5-2014, eindelijk een thema gevonden die ik wel aardig is, ook de breedte maar even aangepast.

# 5-5-2014, werkt in deze template de foto plugin niet goed. gatver de gatver¬† ūüė•

We zijn er klaar mee. ¬†IE en de vele lekken. Zelfs dreigen dat XP niet meer geupdate wordt. Ooit verkocht als het beste van het beste, en als je nu ergens op een knop advanced krijg je nog altijd oude XP schermen….. Het jasje is anders en heel DIEP onder de kap ook. voor de gebruiker was dat DIEP onder de kap voldoende geweest. Office versies al idem 2003 – 2007 bekijk outlook maar eens goed.

Dus vele gebruikers stappen, terecht, over op Chrome of bijvoorbeeld Firefox.¬†Het nadeel is echter dat onze oude site er in IE mooi uitzag en ook alle pagina’s netjes en overzichtelijk waren weggezet. Andere¬†browser laten de pagina’s als rommeltje weergeven. ¬†Over op Chrome en bijvoorbeeld de stamboom pagina’s van onze honden liepen aardig door elkaar.

Het zit hem ergens in de Joomla template in combinatie met IE, ik weet het.  Maar toch opzoek naar een andere tempate kom ik één tegen bij Word Press. Ook weer niet zaligmakend, ik mis bijvoorbeeld de sectie optie van joomla.

We gaan de uitdaging echter aan, de gehele site over op WordPress.

Pagina’s of berichten.. pfff eerst weer uitzoeken wat het verschil is. Ik hou het eerst bij pagina’s. Editors, ook dat blijft een crime. Maar uiteindelijk ook hier weer 1 gevonden die weet wat layers zijn.

 

En nu, tja alle pagina’s maar weer opnieuw maken. Een monster klus die we gestaag gaan doorvoeren. Een kijkje op de oude site kan ook nog. KLIK HIER voor de oude versie.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.