Noord Italië, Porlezza – International Sport Camping

02

Vele nauwe straatjes met chalets, echt Italië,
bij ons was meer ruimte. En we hadden een huisvriend,
hij kwam tot op de veranda (slik).
EN een echte pannenkoekenbakker, all-in dus. 01
03
04
05  06
 Het meer van Lugano, super helderwater. Bij de eend zie je zelfs de pootjes onder water. Later blijkt ook het Comomeer zo helder te zijn dat we de vissen zien zwemmen. De eerste twee avonden onweer en dikke stenen maar na de regen was er weer zonneschijn. Het zonnetje was dan ook direct heerlijk warm.
07 08
09 En mooie luchten met avondrood.
En als we dan bij het COMO meer zijn dan is daar natuurlijk ook Mandello del Lario, en wie kent dat nou niet zou je zeggen. Naar DE fabriek. Een foto voor de ingang mag dan ook zeker niet ontbreken. Net op tijd voor het museum, zeker nog eens een bezoekje waard maar dan ZONDER familie. Gaby en de jongens hebben hier dezelfde interesse als ik bij H&M of C&A. Wel drie shirts aangeschaft in de MOTTO GUZZI shop. Je snapt niet dat het er niet drukker was. Trouwens het viel me tegen hoeveel GUZZI je op de weg ziet in Italië.

10

11

12

Mei vakantie 2011, we hadden dit jaar maar eens besloten om vroeg een week op vakantie te gaan. Roy zit vlak voor de examens en Robin gaat in de zomer met haar vriend op vakantie. De mei vakantie was voor ons dus een prima weekje om er opuit te gaan. Rienk, ook een examenkandidaat ging ook mee. Noord Italië leek ons wel wat, mij sowieso. Na een tip van Ronald en Silvia een chalet gehuurd in Porlezza aan het meer van Lugano.

 

En Italië is mooi, ik heb wel vele foto’s gemaakt maar aldoor was er laaghangende bewolking. Enkele shots zijn natuurlijk wel gelukt.

Voor meer foto’s KLIK HIER