vakantie 2007

Vlak voor een mooi weer weekend vertokken de 4 De Vriesjes naar Luxemburg. Camping Birkelt was de bestemming en, dank zij de navigatie, komen we een keer aan zonder stress op de voorstoelen.

http://www.camping-birkelt.lu

Het weer zag er dus belovend uit en dit was ook het gehele weekend het geval, zwemmen in het mooie zwembad was dus de eerste dag zeker een aanrader. In het rode blokje lopen/spelen Robin. Roy en Chermaine (buurmeisje).

Ook badminton moet tijdens de vakantie worden beoefend. En natuurlijk KNOEIEN op de veranda, en maar blazen om de kooltjes aan te krijgen. 

De dagen na het weekend nam de regen de overhand, dus shopping time in Luxemburg (waar ze een paard van Ome Loeks hebben met Ome Loeks).

Allemaal nieuwe winkeltjes bezocht, H&M, C&A teveel om op te noemen, mooie stad Luxemburg ;-).

 4 Ezels op de plaat die laat in de avond staan te balken over de camping, IAA iAA. Bedankt Chermaine  

Het is een soort kwartet waarbij je onderling “blind” je kaarten moet ruilen tot je 4 dezelfde hebt, dan leg je stiekem je duim op tafel, ook de rest legt dan de duim op tafel. Heb je als laatste je duim op tafel dan heb je verloren, iaa iaa.

Camping disco, pa mag een paar plaatjes komen maken maar dan wel weer wegwezen. Zelf ff swingen zat er dus niet in.

De camping ligt bij Larochette (http://www.larochette.lu/home.htm)

Het prachtig kasteel (in wederopbouw) moest natuurlijk worden bezocht. Vooral de diepe put IN een van de kasteelkamers maakte nogal indruk op de kids..